Peruspesu ja vahaus ammattitaidolla

Siivous 2one tarjoaa monipuoliset ja kattavat siivouspalvelut koko Uudenmaan ja Pirkanmaan talousalueella. Työskentelemme Helsingin ohella myös Espoossa ja Vantaalla, sekä Tampereen lisäksi myös niin Pirkkalassa kuin Kangasalla. Suoritamme toimitilojen ja porrastilojen peruspesut ja vahaukset vankalla kokemuksella. Räätälöimme toiveita ja tarpeita vastaavat siivouspalvelut kaikenkokoisille yrityksille. Kun kaipaat luotettavaa ja pitkäaikaista yhteistyökumppania, ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Siivousohjelma tarpeiden ja toiveiden mukaan

Räätälöimme jokaiselle asiakkaalle heidän tarpeitaan ja toiveitaan vastaavan siivoussuunnitelman. Tarkkaan mietityn suunnitelman perusteella teemme yksityiskohtaisen ja tarkan tarjouksen. Siivousohjelma ja tarjous luodaan niin, että siistijän työ on tehokasta ja sujuvaa jo heti työn alkaessa. Kaikki siivoussopimuksemme ovat yksilöllisiä ja asiakkaan tarpeisiin räätälöityjä. Esimerkiksi peruspesu pitää sisällään lattioiden vahauksen, ikkunoiden pesun sekä pölyn poiston. Peruspesun ja vahauksen avulla voidaan suojata lattiaa naarmuilta, kulumiselta ja likaantumiselta. Palvelun jälkeen myös tilan puhtaanapito on helpompaa ja lattia näyttää heti kuin uudelta. Lisäpalvelut voidaan sopia asiakkaan kanssa erikseen.

Siivouksella viihtyisät tilat asukkaille ja työntekijöille

Laadukas työnjälki on yksi yrityksemme keskeisistä arvoista. Tunnollisesti, huolellisesti ja tasaisin väliajoin hoidettu siivous takaa asukkaiden ja työntekijöiden viihtyvyyden sekä pitkän käyttöiän rakennukselle. Kiinteistössä on ammattitaidolla tehtyjen siivousten ansiosta mukava asua, työskennellä ja oleskella. Kun tilat pidetään säännöllisesti kunnossa, on mahdollista vähentää myös pitkän aikavälin kustannuksia. Huolellinen ja tunnollinen siivous on olennaista myös terveyden kannalta.

Siivouspalvelut laidasta laitaan

Teemme peruspesujen ja vahausten lisäksi muun muassa yrityssiivouksia, taloyhtiöille rappusiivouksia sekä rakennussiivouksia. Siivoamme laadukkaasti toimisto-, tuotanto- ja toimitilat, rappukäytävät, konepajat, hallit ja varastot. Meiltä onnistuu myös muiden kiinteistöjen puhtaanapito. Hoidamme ammattitaidolla niin perussiivoukset kuin ylläpitosiivoukset. Yrityssiivouspalvelumme soveltuvat hyvin kaikenkokoisille ja kaikenlaisille yrityksille. Pystymme auttamaan nopeallakin aikataululla, ja tarvittaessa saat meiltä avun jo samana iltana. Laadukas työnjälki on sanomattakin selvää.

Laadukasta puhtaanapitoa ja korkealuokkaista asiakaspalvelua

Tarjoamme asiakkaille laadukasta puhtaanapitoa ja korkealuokkaista asiakaspalvelua vuoden jokaisena päivänä. Meillä laadukas asiakaspalvelu yhdistyy vankkaan kokemukseen ja oikeaan asenteeseen. Työntekijämme viihtyvät ja ovat motivoituneita sekä sitoutuneita työhönsä. Henkilöstövaihtuvuutemme on erittäin pientä. Panostamme pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin, ja meistä saat luotettavan yhteistyökumppanin.

Huolellinen peruspesu ja vahaus – pyydä tarjous

Toimimme Uudenmaan ja Pirkanmaan talousalueilla. Toimialueenamme on Helsingin lisäksi siis niin Espoo kuin Vantaa sekä Pirkanmaan alueella Tampereen lisäksi niin Lempäälä kuin Pirkkala. Kun haluat pitkäaikaisen ja luotettavan kumppanin, kysy lisää ja pyydä tarjous!