Rappusiivous

Laadukasta rappusiivousta taloyhtiöille ja yrityksille

Siivous 2one tarjoaa laadukkaat siivouspalvelut Uudenmaan ja Pirkanmaan talousalueilla, niin Tampereella, Pirkkalassa, Kangasalla kuin Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla. Meiltä saat korkealuokkaista asiakaspalvelua ja laadukasta puhtaanapito- ja siivouspalvelua ympäri vuoden. Räätälöimme palvelupaketit aina yksilöllisesti asiakkaiden tarpeiden ja toiveiden mukaan. Kun toiveena on laadukas rappusiivous tai muu siivouspalvelu, ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Säännöllinen rappusiivous takaa viihtyvyyden

Hoidamme taloyhtiöiden rappusiivoukset ammattitaidolla. Rappujen perusteellisemmat peruspesut suoritamme kerran tai kaksi vuodessa. Säännöllisen rappusiivouksen avulla rappukäytävät pysyvät siistissä kunnossa ja turvallisina. Rappusiivous takaa myös omalta osaltaan asuinrakennuksen asukkaille tai yrityksen työntekijöille viihtyisän, mukavan ja terveellisen ympäristön.

Laadukas ja yksilöllinen siivouspalvelu

Tarjousvaiheessa käymme kartoittamassa kohteessa tilojen siivoustarpeen. Siivouskartoituksen perusteella laskemme asiakkaalle tarkan ja toimivan tarjouksen. Sovimme yhteistyössä asiakkaan kanssa mm. halutusta puhtaustasosta sekä arvioimme samalla kaikki tarpeet ja toiveet. Sopimuksen teon jälkeen perehdytämme henkilökunnan tiloihin huolella sekä laadimme tarkat työohjeet siivousta varten. Suunnittelemme asiakkaillemme aina henkilökohtaisen siivousohjelman. Jokainen kohde on erilainen, siksi myös kaikki siivoussopimuksemme ovat täysin yksilöllisiä.

Ammattitaitoinen henkilökunta

Palvelemme asiakkaitamme ennen kaikkea joustavasti, ammattitaidolla ja nuorella energialla. Yksi laadun mittari on ammattitaitoisten työntekijöiden pysyvyys. Meillä työntekijävaihtuvuus on pientä, sillä siistijämme ovat tyytyväisiä ja motivoituneita työhönsä. Kaikki siistijämme ovat nuorekkaita, mutta kokeneita alan ammattilaisia. Henkilökunnallamme on lisäksi käytössä nykyaikaiset, turvalliset ja tehokkaat siivousaineet ja -välineet.

Tyytyväiset ja pitkäaikaiset asiakkaat

Panostamme kestäviin ja pitkäaikaisiin yhteistyösopimuksiin ja kehitämme jatkuvasti toimintaamme. Haluamme tuoda omalla toiminnallamme lisäarvoa asiakkaiden liiketoimintaan. Oli siivottavan tilan käyttötarkoitus mikä tahansa, laadukas työnjälki, asiakaslähtöinen palvelu, nopea reagointi ja joustavuus takaavat asiakkaidemme tyytyväisyyden.

Kattavat palvelut taloyhtiöille

Tarjoamme taloyhtiöille kaikenkokoiset ja kaikenlaiset siivoukset tehokkaasti ja turvallisesti. Toteutamme rappusiivouksen lisäksi niin ylläpitosiivoukset, peruspesut, vahaukset, ikkunanpesut kuin saunapesut. Käyttömukavuuden ja viihtyvyyden säilyttämiseksi kaikkien näiden tilojen puhtaanapito vaatii säännöllistä ja tarkkaa siivousta. Siistit ja puhtaat yhteiset tilat ovat asukkaille tärkeitä, sillä käyttäjiä voi olla todella paljon, ja esimerkiksi saunatilojen käytöstä maksetaan usein erikseen. Seuraamme aktiivisesti tilojen siisteyttä yhteistyössä asiakkaan kanssa.

Yrityssiivouspalvelut kaikkiin tarpeisiin

Tarjoamme yrityssiivouspalveluita hyvin erilaisille yrityksille. Hoidamme toimistojen ja kiinteistöjen perussiivoukset sekä ylläpitosiivoukset. Siivoamme konepajat, hallit, varastot sekä tuotanto- ja toimitilat. Palvelemme myös myymälöitä, ravintoloita ja kahviloita kaikissa yrityssiivousasioissa.

Pyydä tarjous rappusiivouksesta

Meistä saat luotettavan ja pitkäaikaisen yhteistyökumppanin. Huomioimme aina taloyhtiöiden erityistarpeet ja pystymme toimimaan hyvin nopeilla aikatauluilla – tarvittaessa voimme aloittaa vaikkapa jo samana iltana. Kun haluat tehokasta ja sujuvaa rappusiivousta asuintaloosi tai toimistorakennukseesi, ota yhteyttä ja pyydä tarjous! Siistijämme auttavat sinua mielellään Uudenmaan ja Pirkanmaan talousalueilla, Kangasalasta Helsinkiin.