Ravintolasiivous Myymäläsiivous

Myymäläsiivousta kaikenkokoisille myymälöille

Siivous 2one tarjoaa laadukasta myymäläsiivousta! Ammattitaidolla tehty myymäläsiivous takaa niin henkilökunnalle kuin asiakkaille mukavan, viihtyisän ja terveellisen ympäristön sekä pidemmän käyttöiän kiinteistölle. Siivoamme niin myymälät kuin tavaratalot. Kun etsit pitkäaikaista ja luotettavaa palveluntarjoajaa, ota yhteyttä ja pyydä tarjous! Siistijämme palvelevat niin Kangasalan, Espoon ja Vantaan alueilla kuin kaikkialla muualla Uudenmaan ja Pirkanmaan talousalueilla!

Yksilöllinen myymäläsiivous toiveiden mukaan

Asiakkaan yhteydenoton jälkeen teemme kartoituksen siivottavista tiloista sekä sen jälkeen tarjouksen. Kun tarjous on hyväksytty, teemme jokaiselle asiakkaalle oman yksilöllisen siivoussuunnitelman, joka vastaa asiakasyrityksen tarpeita ja toiveita. Henkilökohtainen siivousohjelma takaa tarkan ja yksityiskohtaisen siivouksen kohteeseen. Ylläpito- ja perussiivouksissa huomioidaan sopimuksessa myös myymäläsiivouksen ja yrityksen erityistarpeet sekä turvallisuustekijät. Räätälöity palvelupaketti takaa juuri teidän yrityksellenne soveltuvan siivouksen.

Ammattitaitoista ja asiakaslähtöistä siivouspalvelua

Toteutamme myymäläsiivoukset oikea-aikaisesti niin, ettei siivoustyön ajankohta vaikuta henkilökunnan työskentelyyn tai asiakkaiden viihtyvyyteen. Pääsääntöisesti myymäläsiivous toteutetaan myymälän aukiolojen ulkopuolella. Pystymme toimimaan nopeallakin aikatauluilla ja aloittamaan tarvittaessa jo samana iltana.

Koulutetut ja kokeneet siistijät

Siistijämme ovat nuorekkaita ja kokeneita alan ammattilaisia. Meillä työntekijävaihtuvuus on pientä, siistijämme ovat pitkäaikaisia ja tyytyväisiä. Koulutamme henkilökuntaamme säännöllisesti ja meillä on käytössä myös asianmukaiset, turvalliset ja tehokkaat työvälineet. Aktiivisen laaduntarkkailun avulla varmistamme, että tilat ovat määritellyn puhtaustason mukaiset. Laatu ja erinomainen työnjälki on meille kunnia-asia.

Korkealuokkaiset yrityssiivouspalvelut

Tarjoamme yrityssiivouspalveluita hyvin erilaisille ja erikokoisille yrityksille. Hoidamme perussiivoukset sekä ylläpitosiivoukset. Siivoamme toimistot, kiinteistöt, konepajat, hallit, varastot sekä tuotanto- ja toimitilat. Meillä on vankka kokemus myös ravintolasiivouksesta. Tarjoamme asiakkaillemme toimialasta ja kiinteistön käyttötarkoituksesta riippumatta korkealuokkaista asiakaspalvelua ja laadukasta puhtaanapitoa ympäri vuoden. Käyttömukavuuden ja viihtyvyyden säilyttämiseksi tilojen puhtaanapito vaatii säännöllistä ja tarkkaa siivousta.

Panostamme laatuun ja pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin

Meistä saat pitkäaikaisen ja luotettavan yhteistyökumppanin. Haluamme palvella asiakaslähtöisesti, joustavasti ja laadukkaasti niin, että lopputuloksena on tyytyväinen asiakas. Pystymme reagoimaan asiakkaiden toiveisiin nopeallakin aikataululla. Kehitämme toimintaamme jatkuvasti, jotta voimme tuoda lisäarvoa asiakkaidemme liiketoimintaan.

Pyydä tarjous myymäläsiivouksesta

Kun tilat pitää siivota, me tarjoamme siihen sopivat ja laadukkaat siivouspalvelut. Ammattitaidolla tehty myymäläsiivous takaa, että asiakkaat viihtyvät tiloissa pidempään. Toimialueenamme on Uudenmaan ja Pirkanmaan talousalueet kokonaisuudessaan. Siistijämme palvelevat sinua siis niin Helsingissä, Espoossa kuin Vantaalla sekä niin Tampereella kuin Kangasalla tai Lempäälässä. Tutustu palveluihimme lisää ja pyydä tarjous!