Yrityssiivous

Siivous 2one tarjoaa yrityssiivousta kaiken kokoisille yrityksille Espoossa, Vantaalla ja koko pääkaupunkiseudulla. Meidän asiakaskunta pitää sisällään pieniä toimistoja, myyntipisteitä ja toisaalta tuhansien neliöiden kauppakeskuksia, laitosrakennuksia, toimistoja ja tuotantotiloja sekä kaikkea tältä väliltä!
Teemme jokaiselle asiakkaalle räätälöidyn palvelupaketin heidän tarpeiden mukaan. Siivous 2one kiinnittää erityistä huomiota toivotun puhtaustason saavuttamiseen ja ylläpitoon sekä yrityssiivouksen kustannustehokkuuteen siivottavan kohteen koosta riippumatta. Työntekijöillämme on työturvallisuuskortit.

 

Asiakastyytyväisyys

Yrityssiivouksissa tärkeintä on edesauttaa asiakkaan liiketoimintaa, EI VAIKEUTTAA SITÄ!
Ensisijaisena tavoitteenamme on, että te asiakkaana olette tyytyväisiä työhömme ja tapaamme toimia.

Haluamme olla luomassa asiakkaan kanssa pitkäjänteisen ja molemminpuoliseen luottamukseen perustuvan asiakassuhteen. Mahdollisiin epäkohtiin reagoimme heti ja korjaustoimenpiteet teemme viipymättä. 

Siistit toimitilat antavat sinulle mahdollisuuden keskittyä yrityksesi ydintoimintaan. Siivoojamme ovat koulutettuja ja vakuutettuja. Myös ympäristöystävällisyys ja vastuullisuus on huomioitu sekä työssä että siivoustarvikkeissa.

Siivouksella voidaan vaikuttaa sisäilman laatuun ja työntekijöiden työssä viihtymiseen merkittävällä tavalla. Säännöllinen siivous auttaa myös erilaisia pintamateriaaleja säilymään pitkään ja siten voit pitää huolta yrityksesi tilojen hyvästä kunnosta.

Yrityssiivous joustavasti

Aikataulutamme siivoukset yritysten toivomusten mukaan. Joskus siivouksen tarve voi yllättää. Tällöin reagoimme nopeasti ja tulemme paikalle lyhyelläkin varoitusajalla. Siivous 2one:n palveluihin kuuluvat niin kertaluonteiset yrityssiivoukset kuin ylläpitosiivous yrityksissä. Koska meille ensisijainen asia on palvella asiakasta, räätälöimme siivouksen juuri teidän tarpeillenne sopivaksi.

Ennen kaikkea kohdesiivooja

Kaikki muu on vain sanan helinää!
Ammattitaitoinen PYSYVÄ kohdesiivooja on loppujen lopuksi kaikki kaikessa ja työn todellinen uurtaja.
Miten me saammekaan pidettyä meidän ammattitaitoiset siivoojat meillä? Tähän on monta syytä ja ripaus onneakin, tässä tärkeimmät:

1.Kohteet täytyy olla ajallisesti oikein mitoitettu.

2.Molemminpuolinen joustavuus ja kunnioitus

3.Kilpailukykyinen palkkaus

4.Koulutus

5.Tyytyväinen siivooja = tyytyväinen asiakas